dilluns, 18 de maig de 2009

2a Trobada - Tarragona 30 de maig de 2009


El dissabte 30 de maig de 2009 celebrem la Segona Trobada d’Educadors Blocaires organitzada pels Serveis Educatius del Tarragonès, l'ICE de la URV, el Departament de Pedagogia de la URV, el Servei de Recursos Educatius de la URV i un grup de docents catalans d'educació infantil, primària i secundària.
Aquesta trobada és la continuació natural de la primera Trobada d’educadors blocaires que tingué lloc el dissabte 17 de maig a Callús (Bages), organitzada per un grup de docents catalans a propòsit del 10è aniversari de Lacenet.
La trobada està plantejada de forma absolutament transversal perquè ens guien dos propòsits.:
En primer lloc, posar cara als amics que tenen blocs i conèixer-nos: "Així, tu ets XXX? Doncs llegeixo el teu bloc i m'interessa!".
En segon lloc, volem parlar d'educació i d'escola. Els nostres blocs són una eina per aprendre i conversar, però no volem fer d'aquest encontre una trobada tècnica on explicar com es fa aquesta o aquella cosa. El tema és l'educació, però no volem oferir un discurs d'algun expert, volem parlar i debatre entre nosaltres.
Us hi esperem!

2 comentaris:

David de las Heras ha dit...

No us coneixia però m'agrada la vostra iniciativa. Ens veïem dissabte. no sé qui sou, però aquí teniu el meu humil bloc.
http://www.petitlleure.org/bloc

Ciència i Tecnologia ha dit...

Doncs la veritat és que jo a hores d'ara ja no sé ben bé com vaig arribar a saber de la Trobada però estic molt contenta d'haver-hi assistit, m'han agradat molt els temes de debat que han sorgit i conèixer les opinions i inquietuds dels companys i companyes (encara que no fos manifesta en públic en el debat final) amb opinions i dubtes entorn tot aquest tema que ens ha caigut tan de sobte a les mans i que és normal que espanti... . Trobo que han faltat hores i tot i ara em ballen moltes coses pel cap... serà qüestió de posar-les en ordre i en el millor dels casos fer-la extensible d'entrada als nostres companys de departament i de centre...
Enhorabona als organitzadors.
Anna Casamitjana